Hur ser min skyddsängel ut ?

Hej igen har bara en fråga Hur ser min skydds ängel ut? eller är det en Guide jag har? Är det en mans Person eller kvinnlig? Och vad heter personen? Tack på förhand.

Hej Ingo! Jag svarar till dig dessamma som jag vill påpeka för alla andra som ställer direkta frågor om guider osv att det inte är alltid man får information om detta, då dessa inte alltid vill framträda på dessa direkta frågor. I ditt fall framträder ingen guide även om jag kan uppfatta deras energier och att de finns runt dig. Jag antar att du med skyddsängel menar vilka anhöriga du har runt dig som fungerar som "skyddsänglar" men inte heller dessa framträder här och nu. Däremot har du en Ljusängel vid din sida som heter Morie och som är där för att hjälpa dig söka och finna "din egna tro". Änglar är egentligen androgyn alltså varken man eller kvinna men de har olika energier som kan uppfattas manliga eller kvinnliga som gör att vi människor ger dem sk "könstillhörighet". Moriel är i detta fall av mansenergi. Jag kan inte uppfatta hans utseende mer än att det är kompakt energi av ljus som just denna sortens änglar brukar visa sig som. Han tillhör kategorin Ljusmakterna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *