Hur ska jag göra?

Hej igen EeWee. Hoppas att det är bra med dig och inte för överbelastad. Tänkte dels tacka för ditt svar om vilka som är runt mig nu kring bröllopstider och så och bara ställa en liten fråga. Jo det var ju så att jag skrev i min förra fråga att jag känner mig "avstängd" och har gjort en längre tid så jag inte längre känner pappa, frida m.fl. som är runt mig. Kan du se vad som hänt, varför jag stängt av mig och hur jag ska göra för att öppna mig igen? Jag vill ju såååå gärna känna/se dom igen! Det är ju så tomt utan dom!, men märker väl ingen direkt aktivitet från dom heller för att få min uppmärksamhet. vore jätte bra att få veta detta! När och om du får tid dvs! sköt om dig och en massa positiva tankar sänder jag dig! mvh Carina

Hej Carina! Egentligen är det inte så konstigt alls. Dels är du focuserad på andra saker just nu som har med vardagen att göra och dels är det ju svårt att känna närvaro om de inte är där…Jag menar jag känner inte heller av dina anhöriga just nu och får svaret att de är där de ska vara-på andra sidan. Medan du är upptagen med dina sysslor passar de på att göra "sånt som andar gör på andra sidan" då anhöriga från andra sidan inte finns kring oss ständigt 24 timmar om dygnet. Men att de återkommer till dig under små viktiga stunder som tex till ditt bröllopp.? Och dina guider är med dig, men har backat ett rejält kliv åt sidan.Inte för att du gjort ngt som inte passar eller likande utan för att de helt enkelt vill ge dig andrum. Det är en andlighet i sig att kunna stänga av och vila från allt som har med det övernaturliga att göra. Skillnaden är att du kanske inte tycker att du vill stänga av men…din andesjäl inom dig kan tycka att det är dags att "vila",vara avstängd och focusera på vardagen. Du tycker att du behöver andevärlden och andevärlden tycker du behöver vardagen. Jag tror inte du funderat och tänkt i de banorna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *