Hur ska jag göra?

Den 1/6 flyttar vi in i en ny lägenhet. Det är med bandade känslor jag ser fram emot flytten. Huset är nämligen byggt över en massgrav från 1700-talet. Troligtvis pestoffer. De hittade graven när de skulle bygga där 2006. Eftersom jag själv är öppen för det övernaturliga så vill jag inte ha "påhälsning" utan där ska bara min familj bo. Har besök här hemma och det är ganska jobbigt. Nu till frågan: Kan jag rensa bort energier innan vi flyttar in och i så fall hur? Nu vet jag inte om det "spökar" där men jag vill inte ta några risker. Tack på förhand / Görel

Hej Görel! Min första spontana reaktion blir naturligtvis "OJ DÅ"…Att du frivilligt vågar ta chansen att utsätta dig själv för detta då du,som du själv känner är öppen. Jag personligen skulle ALDRIG bosätta mig där frivilligt! Du får räkna med att det blir "full aktivitet". Jag behövde bara länka "halvägs" så kände jag behovet av att släppa den länken omedelbart för att själv inte drabbas av att andar hakar på länken och följer mdd till mitt hem här coh nu.!!! Jag känner uppriktigt att det blir ett nästintill omöjligt uppdrag att själv ge sig på att rena den platsen. Jag t.o.m med känner en osäkerhet inför om det ens går! Det bästa vore kanske be en präst! komma till det huset och välsigna platsen så alla offer får någon slag värdig begravning och att det kan lugna ner lite… Sedan efter det bör du be ett eller fler medium som sammarbetar i grupp komma hem till dig och försöka rena platsen från så många som möjligt eller ge dem ro i någon form…så gott det går vill säja. Du bör nog förbereda dig på hög aktivitet! och redan från början vara tydlig med gränser för dessa. Be Heliga Ljusänglar öppna en permanent portal till andra sidan i en del av huset eller en bit utanför dit andar kan bli bli förda allteftersom de dyker upp. Förr eller senare borde det bli lugnare,men helt fritt från andar och aktivitet kommer det nog aldrig att bli! Ytterligare kan du själv med någon annans hjälp(ett medium)allteftersom även rena platsen och huset från alla minnesavtryck,spår och känsloavtryck som finns där och som i sig också kan ge fenomen i form av röster,rop,skrik,ljud osv. Du får gärna återkomma och berätta hur det går… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *