Hur ska jag komma vidare?

Hej, jag skrev in till dig förra månaden. Där jag frågade om killen som var i lumpen (mitt ex). Jag undrar hur jag ska kunna gå vidare för just nu känns det omöjligt. Han har sms:at mig hela veckan o allt har känts så bra o vi bestämde att vi skulle träffas, men dagen vi skulle träffas ställde han in det. Varför gjorde han det? När kommer jag träffa min Soulmate för du sa att han finns där ute men när kommer han? Kommer jag träffa många killar innan han kommer? För jag orkar inte med att må såhär igen. Och vännen har jag redan misst.. Sen vill jag veta hur min mormor o farmor mår. Båda två dog 2005, men det känns som farmor är kvar på nått sätt. Finns dom kvar hos mig? För jag saknar dom så mycket.. Hoppas du vill svara på denna frågan också. För jag vet inte vad jag ska göra.. /Josefine

Hej Josefine!! Det finns en kärlek där ute för dig och han kommer när du är klar med ditt x- ni har lite kvar att reda upp. Du vet vem det är när han kommer. De har bägge gått över men det är som du säger- din farmor är kvar men inte för att hon är vilsen hon vill bara kolla till dig lite till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *