Hur ska jag utveckla min förmåga och var ska jag börja?

Hej! Tack för svar på din fråga som jag ställde till dig den 22/3 angående vilka jag har med mig vid min sida. Det gav mig lite mer klarhet i vem det kan vara faktiskt. Du frågade mig också där om jag höll på med healing eller på nåt sätt hjälper människor i mitt arbete. På ett sätt gör jag ju det i arbetet, då jag sitter på en kundtjänst. Men annars också tycker jag väldigt mycket om att hjälpa människor på alla sätt jag kan, jag ger av mig själv utan att kräva eller förvänta nånting tillbaka för det. Jag skulle vilja ha lite tips på hur jag kan utveckla den förmåga jag har. Jag är medial och kan känna närvaro ifrån "andra sidan". Har sett och upplevt både det ena och det andra. Känner jättestarkt att jag vill utveckla och lära mig att kontrollera den gåva jag har. Vet bara inte i vilken ände jag ska börja, eller i vilken riktning jag ska ta det. Tacksam om jag kan få en fingervisning om hur jag kan göra. Vet ju att man kan utvecklas hela livet om det så är, men man måste ju börja någonstans 🙂 Mvh Tomas Wernh

Hej Thomas! Eftersom du har en Ljusväsen vid din sida så uppfattar jag spontant att du borde börja med att läsa sådant som har med healing att göra för att själv kunna känna in "vad som är din sak". Du kan läsa om kristaller och stenar och deras funktioner. Du kan läsa om örter,rökelser och deras betydelse. Du bör lära dig mer om chackran och aura och träna ditt auraseende både på människor,djur,växter men även på sk "döda ting" då vi missar att ALLT är byggt av materia som är energi och bildar saker genom sin sammansättning av protoner,neutroner osv så med andra ord har en stol även en aura och energi…eller en bil…eller en sko… Det är vidare på detta sätt du, genom att lära dig se arua och dess energi, som du kan utveckla detta vidare tex genom att hålla ett föremål i handen som tillhört någon och medialt mentalt träna upp att "känna av" eller…gå in i ett hus och känna husets aura och energi dvs "vari ligger problemet". Genom att träna och lära sig om aura och dess energi kan man sedan "lära känna sina egna energier och arua" samt "lära känna sitt hems aura och energi" och rätt snabbt märker man då om något inte stämmer i energisignaturen/aura som ALLT har. Rekomenderar en bok: Ken Lavendell "Människokroppens subtila energisystem". Den boken förklarar det mesta om aura,energier och chackran. Och när man väl kommer in på detta område behöver man sedan lära sig "hur man ska rätta till saker".Då kommer vi in på bla healing. Och..healingens olika metoder har tusentals olika vackra namn beroende på vilken newagerörelse man lyssnar till. Och man kan läsa om de olika inriktningarna för att sedan bestämma vad som känns mest rätt för en själv. Igrunden oavsett namn eller tillvägagångsätt handlar allt om att hitta en metod att kunna sända villkorslöskärlek…sin egen metod som står en varmast om hjärtat. Börja med att läsa om aura och energier men bara om det känns intressant eller rätt för dig!. Läs böcker.Sök på internet.Sök dig till likasinnade. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *