Hur utvecklar jag mig?

Hejsan! Jag är en 19årig flicka som har sett spöken hela livet. När jag var liten hade jag en liten pojke vid namn "Hans" som guide, men jag har inte sett honom sedan 7år tillbaka. När jag var två så hade jag det som värst. Jag och min familj bodde i dalarna en bit utanför smedjebacken, huset var gammalt och jag hade många att prata med (eller vad man nu ska säga). Efter att jag suttit under ett skrivbord och pratat med "Isabella" (en liten flicka som alltid var på mitt rum)så fick jag veta av "Hans" att min pappa ville mig något. det var vinter så jag vet inte tiden på dygnet men jag kommer ihåg att det var mörkt. Mitt emot mitt rum låg min mammas och pappas rum, emellan en trappa, så jag gick motvilligt igenom "hallen" mot deras rum. jag såg att det var tänt och att någon var där. när jag kom in stod en man i "Pingvin" kläder och topp hatt brevid sängen. när han vände sig om blev jag rädd av synen (för groteskt att förklara) och sprang mot trappan. Mannen efter och tog tag i min fot. Jag ramlade ner för trappan och slog i tandköttet på ovansidan. Jag har nu ett Jack i min tand som var under mjölktanden.På senare tid har det blitt lättare och inte lika elaka "andar" som förr. Men jag undrar hur det kommer sig att jag nuförtiden hör dem oftare än vad jag ser dem. och vad kan jag göra för att ändra det? han nämligen en i mitt nuvarande hem på vinden som talar Latin. Jag är inte så kunning på latin så jag förstår honom inte. Jag har en vindslucka på mitt rum och han springer dit varje natt, jag hör honom men kan inte se honom. vad skall jag göra?? //Liljekonvalj

Hej Liljenkonvalj! Innan du börjar med något över huvudtaget ska du be Himlen och änglarna om skydd- mycket viktigt! Det du kan göra är att öppna ditt kronchakra och ditt tredje öga och detta är lättast genom mediation enligt många. Det som är viktigt är att du lär dig stänga lika bra som att öppna. Vad gäller mannen som pratar latin- be honom visa dig i bilder istället. Ditt tredje öga är inte riktigt öppet då du inte ser dem men hör dem(kronchakrat mer öppnat).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.