Hur vet man att medium har kontakt med andevärlden?

Hej jag fick tipset av pajon i gastplanket att ställa alla mina frågor till er eftersom det är ni som är mediumen som svarar på frågorna. Jag hann ju läsa det som stod i en ny persons gästbok,som blev raderad, om falska medium och då dök en massa tankar upp i mitt huvud som jag grunnat på länge. Jag själv har fått sagt bla av Jane på ramsbergsården att jag har en medial gåva och borde utbilda mig till medium men har inte tagit tag i det hela så nu när sidan dök upp om falska medium så dök massor med tankar upp. Jag fick svaret av pajon att han raderade personens konto då de gjorde reklam för sin sida och att de är avundsjuka på att ni svara på frågor gratis. Men jag tolkade inte det jag läste som det så därför blev jag rätt paff när personen raderades. Är ni utbildade medium som svarar? Hur vet man som frågeställare att ni verkligen har kontakt med andevärdlen? Jag tänkte svaren många får är ju rätt korta och "likadanna" utan speciell sk identifkation av en anhörig utan mer en bekräftelse på något de redan skrivit så hur kan man veta att det ni svarar inte är tagen information ur en persons aura eller ren påhitt?(läste om det i artikeln från länken som försvann). Hur vet ni att en person som skickat in en fråga inte bluffar så ni svarar på påhittade frågor med påhittade andar? Finns det inget sk medialt varningsystem som ni kan använda er av? Ska inte medium bli varnade om det är blufffrågor? Det står även så här på sidan:(kopierar)Massor av människor hävdar att de är medium eller kanaler nu för tiden. Någon som är tränad och som har ett mediums känslighet kan tona in på någon annans arbete och avgöra huruvida den personen verkligen har länkat in på en närvarande ande. Betyder det att era svar ska kunna verifieras av andra medium om dess äkthet??? Vem ska jag tro på certificerade medium som säjer att ni inte har kontakt med andevärdlen ialla frågor utan svarar på blufffrågor eller ska jag våga lita på att ni verkligen är kunniga och verkligen har kontakt med andevärdlen. Det är ju klart att jag som medlem blir fundersam när det ploppar in en medium från spiritualistiska föreningen som öppet varnar för era svar,varför skulle de göra det???bara för att de vill ha kunder?är avundsjuka för att ni svarar gratis eller av de orsaker som de skrev då jag läste i presentatioen att dessa reagerat för att de fått kunder som fått svar på blufffrågor. Jag frågar er inte för att jag vill bråka eller kritisera utan för att jag är uppriktigt intresserad av hur detta med kontakten med andevärdlen fungerar när man online svarar på frågor. Sedan tycker jag det är jättefint att ni orkar svara på massor frågor gratis men samtdigt nu när detta dök upp så kan jag inte sluta fundera. Vore trevligt att få höra synpunkter om detta från er som nu ändå kallar er medium. Nina

Hej! Det var mycket på en gång men jag ska gå på min egen linje och sedan får du ta det som du vill. Jag har inte gått ut med att vara medium. Jag använder inte det ordet själv. Jag är inte utbildad och jag blev lite nyfiken på personen i fråga och gick ut på sidan som rekommenderades men hittade ingen Rolf. Visst finns det varningsklockor och många frågor svarar jag inte direkt på men ofta finns det ett budskap till den som ställer frågorna, jag svarar bara på vad jag ser. Ibland kommer det fram namn, ibland inte. Om nu denne Rolf "känner in sig" på mig som ett medium och tar sig in i mitt "revir" gör h#n fel som medium, enligt mina "regler". Jag har själv fått frågor ställda men inte till mig utan till det förra mediumet som hade spalten och där säger jag till att jag inte kan eller vill svara på någon annans frågor och ber dem skicka nya frågor. Tyvärr är det inte första gången vi på spalten får skit för det vi gör men varför skicka in frågor då om det nu inte är sant de svaren de får? Om någon nu tror att vi bluffar och luras varför fortsätta skicka in frågor? Uppriktigt sagt så blir jag så ledsen av att folk ska tracka ner det jag gör och ändå ha mage att ställa frågor!? Varför skicka in falska frågor? Denne Rolf- vet inte om det är en kvinna eller man- säger sig jobba på new page bra, fortsätt med det. Att svaren är korta beror många gånger på att jag får så många frågor om samma sak och ska jag behöva skriva långt svar på varje fråga jag får så har jag inte mycket mer att göra om dagarna. Jag har också ett privatkliv men då jag tycker det är så roligt att kunna hjälpa mina medmänniskor- gratis gör jag det så ofta jag kan men.. Du och alla andra får ta ställning till huruvida jag är medial eller inte och vill ni inte ställa frågor- om ni tror det är bluff- då är det upp till Er. Tycker du ska satsa på utbildningen då det är en bra "skola". Hoppas du blir nöjd med svaret, känner bara att jag blir så tung i hjärtat. Ikväll kommer jag bara att svara på de frågor som finns inne för tillfället och om det skulle komma in fler frågor ber jag er ha tålamod tills imorgon( om det kommer in någon fråga). Tack! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *