Hur visste jag det?

Hej! När jag var ca 3 år så va jag med mamma och pappa för att titta på min gammelfarfars grav. Jag hade aldrig träffat min gammelfarfar eftersom han dog långt innan jag föddes och jag hade heller aldrig varit vid hans grav innan. Mamma och pappa hade inte varit där på ett tag och mycket hade förändrats på kyrkogården så dom hade problem med att hitta till rätt grav. Plötsligt sprang jag allt jag kunde fram till en grav och sa "Här ligger han!" när mamma och pappa kom fram så såg dom att det var rätt grav. Jag var helt säker på att det var den och sprang inte fram till någon annan. Hur kunde jag veta det? Jag var för liten för att kunna läsa på gravstenen att det var rätt och jag hade aldrig varit där innan. Var det bara en slump eller vad va det som hände?

Hej Carolina, Nej det var ingen slump att du hittade rätt,Det var din gammelfarfar som visade vägen till ett ljus som du såg,många barn ser mer än vuxna för dom är mer öppna.MVH Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *