Huset som vi aldrig glömmer!

Det huset kommer föalltid vara mitt, jag har gått igenom mycket där och det är där jag växt upp… Under åren har också anhöriga som bott i huset gått bort även om det inte alltid märks:P gammelfarmor och gammelfarfar bode där allra först sen användes det bara som sommarsuga, men när dom valde att flytta till samhället så tog jag och pappa över. Några år senare gick gammelfarmor bort och gammelfarfar flyttade med oss till huset.. saker började hända jag vaknade mitt i nätterna av att jag kände hur någon satt sig på min sängkant, men jag blev lugn och somnade om samtidigt som jag kände en svag doft av gammelfarmors parfym. Det kunde hända ofta fram till att jag träffade min pojkvän då fick vi sova ifred. gammelfarfar sa att han brukade bli väckt av henne på mornarna för att ta insulinet(han hade diabetes och var tvungen att det det kl 8 varje morgon).så sov han längre än till åtta så väcktes han av henne. en vinter natt så var min pappa ute i garaget och höll på med skotern som han brukar göra. han har väldigt svårt att sova, hur som helst så han höll på med skotern medans katten låg brevid kaminen och myste, helt plötsligt börjar det att tok skaka i garagedörrarna (garaget är mitt i mothuset) han trodde det var gammelfarfar som väntade på att han skulle komma in så han ropade bara "jaja gå och lägg dig så kommer jag snart" det blev tyst men katten såg orolig ut och helt plötsligt flög han upp och började morra, pappa tänkte inte mer på det och bad katten sluta svamla så gick det kanske tio minuter igen och dörrarna började skaka IGEN.. han blev less och var nu lite irriterad rusades mot dörrarna skrek han att han kommer han måste bara… samtidigt som han slår upp dörrarna ser han att gården ligger i mörker att alla lampor i huset var släckt och inte en enda levande själ syntes till.. han gick då ut i garaget släckte tog katten underarmen och gick in han insåg att gammelgubben var det inte för han hade bara ett ben och det går inte så fort för han med sin rullstol i nysnö. pappa gick in och berättade dagen där på vad som hänt då sa gammelfarfar att han bett gammelfarmor hämta in honom vid två om han hinner sommna. det finns så otroligt mycket jag och mina nära har varit med om vill någon diskutera sådant? hör av er för jag är gärna på:) MSN: nanno88@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *