I vårt hus-finns det andar?

Undrar om du kan få nån känsla av att det finns andar i vårt hus en man som var här och som hade vissa kontakter gick igenom huset och kände ingenting men det verkar vara något för mamma kan känna som om någon tittade på henne emellanåt särskilt när hon speglar sig i badrummet.

Hej Elin! Eftersom det är din mamma som upplever närvaron vore det bästa om hon skrev själv så jag fick en länk till henne. När jag länkar till dig finner jag ingen(ja förutom det som nu ska vara där och tillhör dig dvs guider osv)främmande närvaro ,här och nu. Men jag uppfattar det som du menar att jag ska söka efter en "objuden gäst",en ande som inte hör hemma hos er, som inte är era guider eller anhöriga från andra sidan som gör besök. Det kan vara så att denna energi är knuten till din mamma och föjer henne.Be henne skriva! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *