Ibland vaknar jag innan väckarklockan.

Kanske en löjlig fråga men ibland vaknar jag en sekund innan väckarlockan ringer. Kan det vara min guide som säger åt mig att vakna eller liknande?

Hej Petra! Även om det skulle vara trevligt om det vore så,ligger det nog mer närmare sanningen att det nog är din egna biologiska klocka som då ligger "en sekund före" din väckarklocka. Jag har märkt,framförallt med electriska eller om man använder mobilen som väckarklocka att de avger någon form av "energi"(ingen mystisk sådan utan jag vet bara inte vad det heter på ren vetenskapligt språk), som gör att en process som sker inne i mobilen/elväckarklockan ,just ett par sekunder innan den ringer gör (om man har den nära sig eller i huvudhöjd)att det liksom "rusar till" kroppen,ett slags pirr,ett extra hjärtslag ,(har tom hänt ibland och man upplever att man vaknar till av detta "just sekunden innan klockan ringer". Alltså ingen "hokuspokus" där inte,men jag kan inte förklara rent tekniskt vad det är man reagerar på,har bara noterat det. Normalt sett brukar inte heller guider ägna sig åt väckning på morgonen,bara för nöjes skull. Deras målsättning är att vi i så lång utsträckning som möjligt ska klara oss själva. MEN det har hänt att jag sk "beställt väckning" pga en för mig "livsviktig" tex möte eller liknande och jag MÅSTE vakna en viss tid.Men den väckningen brukar bestå av en smäll i huvudet…eller liknande. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *