I´ll fly with you?

Hej Marijona! för ca ett år sen i mars hade jag en dröm som inkluderar låten "I´ll fly with you" (Gigi DÁgostino) o mamma min ringd mig i drömmen o jag var så lycklig o minns jag hörd hon talade med mig o sen såg jag en fin grön äng med blommor o en fin byggnad o hon sa till mig i telefonen i drömmen att "se på den dansande kvinnan på ängen, gumman min…" och då jag kollade o kvinnan vände sig om var det min mamma som var den kvinnan. Hon log. Hon såg ut o varra lycklig. Men vad mena hon att då hon sa åt mig "hör på denna låt så kommer du att förstå…" och jag minns bara vissa ord av låten som "I always dreamt that I´m by your side", "don´t keep me waiting to long, I´ll fly with you". Jag grät floder då jag vakna och det kändes så verkligt att jag hade träffat henne o talat med henne. Hade jag det? Med vad mena hon med att lyssnar jag på låten kommer jag att förstå? Ängen jag såg där hon dansade, var det Andra sidan? Tacksam för svar! Kram =) Mvh. Annika

Hej! Vilket vackert budskap du fick av din mamma! Ängen du såg och allt runt omkring henne är "hennes ställe" på andra sidan, så som hon har skapat den. Försök få fram hela texten på sången och du får mer att gå på. Hon vill visa att hon mår bra och att du inte ska oroa dig mer! Hon finns vid din sida och kommer till dig när du vill och behöver hennes tröst. Kram! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *