Inbillning eller inte?

Min morfar dog för snart ett år sen ca. När jag åkte till Finland för att deltaga i hans begravning bodde jag och min familj en vecka i hans lägenhet.Jag hade en kuslig känsla av att när jag steg in i hans lägenhet var han kvar där.Det var precis som om han fortfarande levde.Jag mådde dåligt så fort jag kom in i lägenheten och vågade inte sova själv i vardagsrummet eftersom jag kände hans närvaro.Min fråga är:Var det inbillning att morfar fanns kvar i sitt hem trots att hans kropp dött?Eller var morfar kvar där för att han ville förmedla något till mig?Min mamma och bror hade inte den här känslan!För så fort vi åkte därifrån försvann känslan av att vara iakttagen!Jag väntar ivrigt på ett svar!Tack!

Hej! Det du beskriver kan mycket väl vara din morfar. Han kan vara närvarande, men det kanske också är så att du inbillade dig. Som du förstår är det svårt för oss att säga till 100 % om det var han eller inte. Men man ska aldrig utesluta något. Jag hoppas att du fann känslan som positiv för många gånger vill personer förmedla att dem mår bra. Om ni ska besöka lägenheten igen vore det intressant att veta om du får samma känsla igen. Återkommer detta tycker jag att du ska kontakta personerna på kvaser.net. De är duktiga på att "känna av" om vad som sker! Lycka till!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *