Inbillning eller inte??

Hej EeWee!! En dag i förra veckan satt jag och gav min lille kille på snart ett år lunch! Vi satt vid köksbordet när han plötsligt tittar ut genom fönstret och börjar vinka, några sekunder senare känner jag som att mina nackhår reser sig, som en rysning. Absolut inte obehagligt , men det hände något!! Är det jag som vill tro för mycket eller var det verkligen någon/något där?? Kan känna det, med nackhåren med jämna mellanrum, men just den dagen var det extra påtagligt! Ha det gott och tack för en toppen sida!! Kram Sussi

Hej Sussie! Tack för att du tycker om spökwebbens sidor! Din son är fortfarande i den åldern då andra svärer,dimensioner osv är fullständigt naturligt att se och uppfatta. Jag får sagt att han ännu kan se och uppfatta tex andar eller även naturväsen som passerar, men att det just den dagen handlade om en fågel han tyckte han kände igen och vinkade till eftersom alla levande varelser är viktiga för honom och kan "hälsas på". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *