Inget svar?

Hej! Har min förra fråga ej kommit fram? Jag skickade den 4 eller 5 aug. Många varma hälsningar Melissa

Hej Melissa! Din fråga är nu besvarad om du kikar i frågespalten. Vill även påpeka att det kan ta TID att få sina frågor besvarade då det ligger otaliga HUNDRATALS frågor obesvarade, samt bara sedan jag öppnade frågespalten igen första agusti, har det inkommit ytterligare hundratalet. Det inkommer mellan 10-30 frågor varje dag. Det är en omöjlighet att hinna svara på alla frågor pga att jag gör detta på fritiden även om jag försöker hinna läsa igenom så många frågor som jag bara kan ,går det inte att hinna besvara alla,tyvärr,men så är det. Jag använder heller inget system eller turordning utan får helt enkelt gå på att läsa fråga efter fråga och svara där andevärlden är redo att svara. Vissa kan tålmodigt få vänta flera veckor innan de får svar,dels pga tidsbrist men också den faktor att det inte alltid är säkert att jag får kontakt med den anhörige eller den frågan gäller när jag läser frågan. Då får frågan vänta,och jag går vidare till nästa istället för att "sitta och vänta". Jag har på frågespaltens sida beskrivit lite hur det fungerar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *