Jag är en Pajjas.

Jag undrar om du kan se något(eller säga något om mig ?) när du tittar på mitt foto här på min sida här(spökhus)Jag känner mig ofta liknande en Pajjas.(som skrattar med munnen men gråter i hjärtat.) kram monika.

Hej Monika! För att hitta ditt spökhus behöver jag ditt nicknamn dvs det namnet du har som användar namn. Det är omöjligt för mig att kunna titta annars. Annars kan jag direkt säja utan att titta på ngt kort att det inte är så konstigt att du känner eller beskriver dig själv som du gör eftersom det via din aura går att känna att du "har ett tomrum i ditt hjärta". Du söker men vet inte riktigt själv vad du söker efter. Du försöker bli "hel" men vet inte riktigt själv varför du känner så. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *