Jag behöver er hjälp.

Hejsan! Jag vet inte hur jag ska börja berätta så att ni förstår. Men jag har nu alldeles för många ggr haft upplevelser som har fått mig att starkt tro på att det är något som förföljer mig. Det har hänt att klädesgaljan på jobbets omkläningsrum har ramlat ner med hög fart då jag själv varit där. Papperskorgens lock har öppnat och stängt sig självt när jag tittat på den. Men det senaste skrämmer mig då jag såg ett par ben gå förbi mig i mitt rum hemma dvs. (ingen överkropp utan bara mörka ben).Jag skulle gärna vilja ha ett medium som kan se om jag har en förföljare. Var kan jag få hjälp? MVH/P

Hejsan! Jag förstår givetvis att detta känns direkt otäckt. Det otäcka sitter ofta i att man inte vet vad det är, samt vad det finns för mening att det visar sig mot en. För det första vill jag att du tänker efter lite bakåt. Finns det något du ev. kan förknippa med att detta sker? Något som skett bakåt i tiden, eller någon avliden du känner till? Kanske ev. att du är på någon form av ny plats om dagarna där du inte tidigare varit i ditt liv? Vore intressant att veta för en första början. Det du också ska försöka med (som jag säger till alla) är att direkt säga ifrån högt att du inte önskar denna persons närvaro. Det går att prata högt så att de hör vad du säger. Men du, ta och försök med detta. Om detta inte skulle hjälpa, så återkom till oss, så lovar jag att vi ska hjälpa dig finna ett medium som mer kan hjälpa dig på plats! Ha det så fint! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *