Jag blickar tillbaka

Redan som liten så har jag trott på spöken. Jag har alltid haft personer i min närhet som kan se spöken och som även kan se framtiden för en annan människa. Jag ska alltså med andra ord berätta två olika berättelser, den ena handlar om min farfar, som räddade livet på mig och den andra är om mig igen, där min vän ser saker som ska hända mig. Farfar: För snart 4 år sedan så förlorade jag min farfar, och min farfar var som min egna far. Så jag vart riktigt ledsen när han dog, vilket också gjorde så att jag stressade en hel del och fick panikattacker, vilket jag fortfarande får. För 5 månader sedan så fick jag en panik attack, och jag slutade andas, Min hund, som sover i samma rum som mig reagerade ju självklart och började pipa. Jag vaknar själv utav att jag inte kan andas och blir livrädd, med tanken på att jag kommer att dö. Jag känner då, hur någon lyfter försiktigt upp mig, och hur en varm känsla kommer emot mig på den ena sidan. Jag kan också höra min farfars röst: "Ta det lungt nu Sara och försök att slappna av så att du kan andas" Sedan den dagen, så vet jag att jag har min farfar med mig, hela tiden. Och att han vill att jag ska må bra. Han är min egna ängel. Min väns berättelse: Min vän kan ju som sagt var se in i framtiden, och det gjorde hon nu på mig. Detta hände för 1 och ett halvt år sedan, och jag skrattade åt henne då. Jag tyckte att det var meningslöst. Men i alla fall, Min vän berättade för mig att jag kommer att må dåligt ett tag, men att en kille kommer att komma in i mitt liv då jag börjar må bättre. Hon beskrev honom som mörk, och inte svensk. Jag trodde inte på henne och sa att det är löjligt, men nu i Maj, så träffade jag den mest underbaraste amerikanaren som jag någonsin har träffat. Han är den som får mig glad och den som får mig att må bra. Så min vän hade ju rätt! Tveka aldrig på era vänner, lita på dem. Och stanna kvar vid dem som om dem var era syskon. Ha en bra dag! Kramar från Sara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *