Jag blir orolig över ditt svar.

Hej jag skrev en fråga till dig med rubiken "är de med oss?" och ett svar var att vi inte skulle bosätta oss där permanent, men nu är det så att vi köpte huset och har bestämt oss för att bygga ett nytt hus på samma plats.Jag och min sambo trivs verkligen här så jag blev väldigt orolig för ditt svar.Var det fel beslut av oss?I våran släkt har det hänt mycket tråkiga saker och man har ofta sagt att det vilar en förbannelse över oss men vi har väl bara otur. Hur kommer det sig att bara jag upplevde ljuset när min morfar dog?Har jag större förmåga att uppleva saker?Har jag det är jag orolig att jag drar till mig dessa väsen som ej är vanliga andar.Finns det något jag kan göra? MVH

Hej! Som jag sa tidigar är jag kluven i att ge dig råd vad gäller hur ni gör med att bo på platsen.Men jag ska vara ärlig.Pga de energier som vilar på platsen skulle jag inte vilja bo där utan att verkligen ha gjort en "storstädning". Och eftersom ni nu bestämt er för att bosätta er där permanent råder jag er att absolut bränna ner/riva ner det gamla(om ni bygger huset på exakt samma plats)och sedan välsningnar marken ni ska bygga på.Ni kan göra det genom att gräva ner en bibel(eller annat heligt föremål) under husgrunden eller i marken strax brevid. Be "Den Högste sända Heliga ljusänglar att fullständigt rena platsen från alla negativa energier och mörka väsen och att allt ställs på noll.Och må så ske" Ni behöver inte vara troende.Men detta är en gärning/handling som noteras enligt universiella lagar.Sedan när huset är byggt och klart välsningar ni även huset.Från grund till tak och allt däremellan.Ni kan stå framför dörren och be: "Må den Rätmätige Högste tillsammans med sina Rätmätiga Heliga änglar alltid vaka över detta hus och våran familj från alla negativa energier och skänka oss lugn ro och frid och alla släktledes efter oss.Må så ske." och kanske markera erat nya hem med att" skriva in erat namn i tanken över hela platsen". Detta är ett förslag hur ni fast ni bosätter er där kan fortsättningsvis känna lugn och ro. Detta är vad din farfar skulle velat då han inte vill att ni ska drabbas av dessa negativa energier som han hade omkring sig. Jag vill inte kalla det förbannelse men någon har någongång tidigare i erat släktled gjort saker inom/valt vägar där denne(en man,ej farfar)bett om hjälp och valt att följa negativa energier dvs mörkerväsen för att uppnå sina mål på bekostnad av andras lidande. Idetta fall sk "herremästare" som följer ålderdomligaväsen(fallna änglar).Dessa tre står för olycka,girighet,egoism och har bidragit till mycket elände och sjukdommar i din släkt.Pga att denne man i din släkt dragit dessa över sig följer de sen släktledes till någon ber dem försvinna. Jag vill ABSOLUT inte skrämma dig eller göra dig rädd!Min mening är att göra dig medveten!Jag känner att du är den som en gång för alla kan säja: "Jag vet om att ni finns och nu räcker det!Vi vill inte ha er i vår släkt!Jag ber Den Högstes Heliga Änglar med ärkeängeln Michael som ledare föra er bort från mig och min familj för alla tider och evigheter!Jag överlämnar detta till ärkeängeln Michael!Må så ske!" Jag känner också att det var därför din morfar sände ut en sådan tydlig energi.Han vet att du klarar av detta.Och om du tänker efter så har du kommit en lång bit påväg.Du har ställt frågan till mig-jag har hjälpt dig bli medveten om det bakomliggande problemet i er släkt-du kan nu göra slut på detta enligt de råd jag gett dig. Det känns nog alldeles vansinnigt hela alltihopet,det förstår jag,men det är viktigt att någon från din släkt säjer ifrån!Då tror jag att hela platsen kommer kännas helt annorlunda och ni kommer få en helt annan ro i huset ni ska bo i.Du har en viss känslighet för att känna av andar och väsen men gör du enligt ovan råd kommer de inte närma sig dig i första taget om de inte har rent mjöl i påsen så att säja.Lycka till!Det blev mycket.Så du får fundera ett tag och sedan ta nya tag.Du vet vad du ska göra.Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *