Jag gjorde det…

Hej igen EeWee! Nu har jag gjort det. Jag gick till kyrkan men tyvärr så var den låst (annars mk trög dörr) ville inte sätta mig på kyrkogården då det kändes fel, så jag gick och köpte ett vitt ljus och när jag kände mig så redo jag kunde bli (efter några timmar) så läste jag bönen högt här hemma istället. Det var extremt tuft att göra det, orden ville inte komma ut och när de väl kom så lät det jätte darrigt. Tårarna kom direkt efter, men slutade lika fort. Hoppas nu att ljusänglarna har hört mig också. Känner mig trött så något kanske hände. Åter igen tack Jenny

Hej Jenny! Jag tycker du varit jätteduktig och modig som ägnat en stor del av din tid åt detta. Din bön är uppmärksammad och hörd och jag uppfattar ett stort missnöja av "den mörka sidan" som avskyr dessa böner. Ge det nu lite tid, så Änglarna får arbeta och göra det som skall göras. Du kan be samma bön flera gånger,utan att känna dig nojjig eller knäpp. Vaknar du mitt i natten kan du be samma igen. Du kommer säkert uppleva att du är labil och att det går upp och ner under ett par dagar, men det handlar ju om maktkamp – om dig. Försök ha "is i magen" och be och be och be så fort du känner obehag under tiden som änglarna gör sitt jobb. Du kommer märka skillnad när de är klara och en slags lättnad "befrielse",som om "du blir av med något" vilket i sig sedan kan – hur konstigt det än låter-skapa en slags tomhet som liknar sorg och saknad. Sedan kommer "sorgeperioden". Det är olika steg man går igenom när man väljer att byta sida,vilket du kommer bli varse om och jag vill förbereda dig så du sedan inte undrar "varför känner jag såhär nu då". Ta det lungt och umgås med människor de närmaste dagarna som tillför och ger dig positiv energi. Undvik sådant som du vet leder dig in på sk "mörka tankar och energier". Man fungerar som en missbrukare under en tid,hur knäppt det än låter,och man får försöka undvika allt som får en att "längta tillbaka" till det där bitterljuva som man hatar samtidigt som man inte kan motstå det. Jag tror du förstår vad jag menar,eller…så kommer du att förstå. Sköt om dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *