Jag har försökt!

Har försökt göra som du sa för att komma i kontakt med mina morföräldrar för att "prata" med dem om min älskade lilla mamma. Jag har försökt slappna av, koncentrera mig, meditera bett dem komma till mig i mina drömmar men nej, inte någonting! 🙁 Är jag inte det minsta medial eller är det bara att det är för mycket som snurrar i skallen på mig fn. så jag inte kan slappna av o koncentrera mig?? Känns så hopplöst! Stort tack även för svaret på denna fråga. Kram

Hej! Du har alldeles för mycket runt och inom dig så de kan inte komma fram. Försök rensa inom dig, få bort tankar, stäng dörrar mot det förflutna då det inte går att ändra på. Men framför allt ska du inte ge upp er tid kommer. De finns där när du är redo:) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *