Jag såg något.Vem är det?

Hej! Tack till en bra sida! Idag är jag hemma o dålig, känns som magsjukan att ja ska få..då står jag i hallen o hörde nåt i trappen ett knarr tyo o vände mig upp mot trappen tyckte jag såg en skugga som rörde sig upp fort till övervåningen. Kan jag ha sett nått? vem kan de vara? Kan ju tillägga att jag har drömt skumma drömmar oxå, typ mardrömmar. Snälla om ni har tis så svara gärna, Kram!

Hej Jennie.L! Kul att du gillar vår sida det uppskattar vi!Och hoppas du vid det här laget hunnit krya på dig i "sjukeländet". Jag uppfattar att det fanns en energi hos dig vid det tillfället men jag kan inte se vem eller vad. Eftersom du var sjuk vid tillfället kan din känslighet ha ökat för det övernaturliga.Då kan ju även drömmar och mardrömmar som bekant öka pga att vi har en infektion i kroppen. Jag kan inte svara på vad detta var du såg eller upplevde då jag inte känner av dess energi här och nu.Du får återkomma om det är ngt mer som hänt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.