Jag ser folk i krig.

Hej! Ähh…jag har en fråga. Jag ser folk/lik i krig…jag har inte berättat för mina föräldrar, borde jag det eller inte? M.V.H. En orolig 10:åring

Hej Anonym! Jag har besvarat din fråga tidigare.Jag känner att du borde prata med dina föräldrar om detta istället för en kompis.Känns det svårt att prata med mamma eller pappa kanske du har en mormor eller ngn släkting du kan berätta dina drömmar för. Det måste vara jättejobbigt för dig att ha dessa tankar och drömmar. Det jag kan tänka mig är att du sett ngn film som varit blodig och våldsam med mycket krig och döda människor med i. Och har du i ett tidigare liv upplevt detta med tex krig på riktigt kan sk "minnen" dyka upp i detta liv och dessa "minnen" kan komma fram om du tex sett liknande på tv.Men jag tycker verkligen du ska prata med din mamma!eller pappa!Du ska inte behöva bära dessa drömmar och tankar själv!Jag tycker du är modig som berättat för mig. Berättar du kan det du ser försvinna eller minska.Lycka till!Hör gärna av dig igen om du är orolig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *