Jag ser saker.

Det är ingen annan än jag i mitt hus som ser dem. Jag kan se dom i ögonvrån eller som ett dis, När jag pekar på dem så tror alla att jag är knäpp. De är inte riktigt som kroppar utan mer som ett ansikte i ögonvrån eller bara ett dis. Kan jag vara synsk eller kan de vilja mig nåt särskilt?

Hej Sandra! Jag vill inte kalla dig synsk eller medial men du är defenitivt öppen.Det du ser är helt enkelt de andar som gör sina besök ibland hemma hos er.De kan vara avlidna släktingar,några som är fästa vid huset och några som besöker gamla saker och föremål.Jag kan inte se att dessa vill dig något särskilt och de verkar inte vara medvetna om att du ser dem då de är vana vid att ingen annan i familjen gör det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *