Jag söker min stora kärlek.

Jag saknar en snäll o go kvinna att krama. Jag är rädd för kvinnor sen min före detta fru,blev otrogen. Men jag har ensam länge nu.När(om)träffar jag min livsvän? Hur? Snälla .Det börjar nästan bli olidligt och ledsamt att leva ensam.

Hej Jocke! Bränt barn skyr elden-är ett utryck som stämmer in på dig. Du har ett stort varmt gott hjärta som fått sig ett rejät törn. Din självkänsla har blivit ärrad. Men du är en överlevare och kommer ta dig förbi detta också. Ditt behov av närhet och någon som accepterar dig som du är utan en massa konstiga krav visas i din aura, och även om du fortfarande känner ett visst obehag inför att närma dig kvinnor så kommer din längtan att träffa någon ta överhanden och ge dig presis det där modet du behöver för att träffa den där speciella som du söker. Har du sett dig omrking ? Något säjer mig att du kan pröva med att skriva en insändare i tidnigen på orten du bor med en kort men ärlig presentation av dig själv och på det sättet finna den du söker. Pröva! Du kommer inte vara ensam "resten av ditt liv". Det finns flera vägar för dig att gå för att finna kärleken för just -dig- och en av dem är det jag ovan nämde. Våga och vinn! Dagens motto för dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *