Jag står i min systers sovrum.

Hejsan Eewee. Hoppas att du har haft en bra semester. Nu kommer jag med ytterligare en fråga. Min syster vaknade här om natten utav att jag stod i hennes sovrum. Hon säger att det såg ut precis så som jag ser ut. Den enda skillnaden var hår färgen. Jag färgar mitt hår ljust, men när hon såg mig så hade jag min naturliga hårfärg. Hon säger att det kändes som om hon var döv. Hon kunde inte höra några ljud alls, och jag pratade och pekade åt alla håll och kanter, men hon kunde inte uppfatta vad jag ville ha sagt. I alla fall så ringde hon mig dagen efter och frågade om jag mindes något från natten. Men tyvär så gör jag inte det. Så jag tänkte att jag testar säga till mig själv innan jag somnar att jag ska resa till henne igen. Två dagar tog det sen vaknade hon av samma sak igen. Jag undrar om det värkligen är jag? Blir av någon anledning orolig att det ska vara något annat, en falsk ilusion. Skulle kännas bättre att veta. Är rädd att hon ska bli lurad. MVH:Johanna.

Hej Johanna! Länken mellan dig och din syster är stark.Det hon upplever är att du besöker henne som den ande du är inom dig ,astralt,och som ande har du knappast blonderat hår…?…. Det är inte alltid vi är medvetna om att vi gör astralresor. Idetta fall uppfattar jag att ni kan vara lugna och att det inte är illusioner eller ngn annan som försöker "utge sig för att vara dig",utan att det faktiskt är du som gör astralbesök. Detta kan vara en bra träning för er båda att lära er göra astralresor men även kunna kontrollera detta bättre tex genom att försöka kommunicera med varandra astralt.Samt att minnas när man vaknar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *