Jag står inte ut

Hej! Mitt liv har varit en aning turbulent den sista tiden. Jag träffade en man och vi blev pang jättekära i varandra. Han hade fru och jag sambo. Jag separerade från min sambo och han ligger i skilsmässa med sin fru. Efter att vi träffats ett tag bestämde vi att jag skulle flytta in i hans hus när hans fru hade flyttat ut. Där skulle vi bo tills huset blev sålt och sedan flytta till en lägenhet. Detta hade vi pratat om länge. Jag flyttade in , men dagen efter flyttade jag ut igen. Han sa att han kände att han behövde hitta sej själv. Jag blev helt förkrossad för han är min stora kärlek. Han säger att han älskar mej, men vi är nu inte ett par. Lägenheten jag hade/har sa jag upp och nu har jag jättesvårt för att hitta en ny. Av allt detta blev jag jättesjuk. Har självmordstankar och hela köret. Jag har varit långtidssjukskriven , ca 9 år, men nu går jag på nån typ av rehabilitering. Läkaren sjukskrev mej nu i två veckor från detta. Min fråga är, kommer det bli jag och min stora kärlek någon gång? Om inte hur kommer mitt kärleksliv att se ut längre fram? Är det så som han säger att han verkligen älskar mej? Kommer jag hitta någonstans att bo där jag trivs och där hundar accepteras? Jag mår fruktansvärt dåligt och har fallit tillbaka. Innan detta hände mådde jag bättre än vad jag någon gång gjort i mitt liv. Nu har jag fått social fobi igen, kan inte gå in i affärer, åka buss osv. Jag orkar knappt gå in i duschen. Ingenting spelar längre någon roll. Jag vill bara bort. Detta är ganska allvarligt då jag Är Bipolär. Nu undrar jag om jag nånsin kommer att kunna jobba igen? Kommer jag få ett "riktigt" jobb? Eller kommer jag få sk förtidspension? Jag vet att det här var mycket på en gång, men jag hoppas att jag i alla fall kan få svar på något av detta För jag står inte ut längre. Min hälsa har verkligen fått sej en knäck och jag vet av erfarenhet att det tar lång tid att jobba sej upp till där jag var innan allt detta hände. Tack på förhand.

Hej! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Det är ingen härlig och positiv sits du visar och sitter i men jag hoppas att det ljus jag ser hos dig och för dig finns där nu. Mannen som du gav ditt hjärta till tycker jag handlade helt fel i detta han borde ha känt att han ville vara själv ett tag. Jag skulle vilja veta hur det är med dig och jag hoppas och tror du får den hjälp du ska ha och behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *