Jag undrar om bara vissa frågor besvaras av er?

Jag undrar om det bara är en viss kategori av frågor som besvaras av er ? Ställde min fråga ung. i mitten av november, fortfarande ingen respons…. mvh Lotta Maria

Hej Lottamaria! Din fråga är besvarad den 20/11-07 om du kollar tillbaka i frågespalten. Vi/jag försöker besvara alla frågor i den mån vi/jag kan och har tid. Vissa frågor som handlar om personliga guider och tidigare liv besvarar jag dock inte såvida inte en persons guide eller tidigare liv framträder naturligt. Likaså söker jag inte efter anhöriga som är på andra sidan,av respekt för dem,utan jag besvarar i den mån de har viljan att själva framträda. Dessa frågeställningar kräver mycket tid och energi. Vi läser igenom alla frågor och svarar i mån av tid då vi får ett tioatal nya frågor varje dag. Du kan läsa mitt svar den 27/11 "var har min fråga tagit vägen?". Där besvarar jag mer ingående hur vi svarar på frågor och varför det kan ta tid. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.