Jag undrar om det finns något jag kan göra för att tro mer helhjärtat?

Jag undrar om det finns något jag kan göra för att tro bättre/helhjärtat? Har frågat om skyddsängel/guid tidigare, men inte fått svar.

Hej Ewa! Jag har nu gått igenom alla obesvarade frågor för att hitta de frågor du skickat in och ställt och ett flertal av dem handlar just om att du undrar om vem/vilka som är dina guider. Den frågeställningen är besvarad under en av dina frågeställningar och du får själv kika i frågespalten och hitta det svaret. Den frågan du ställer nu som rubrik vill jag vänta lite med att besvara då jag känner att du först behöver ta in den information jag redan gett dig. Då det finns ett sammanhang som jag hoppas att du ska finna ut själv utan svar från mig. Tro och att tro är så individuellt och är ngt som måste komma från en människas inre,det är inte något som någon annan kan tala om för dig hur just du ska känna eller göra för att hitta ditt sätt att tro. Läs svaren du fått och återkom gärna! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *