Jag undrar om detta med healing är bra?

Hejsan! Hoppas du/ni har haft en skön semester! Jag undrar om detta med healing är bra? Jag har läst att fler och fler blir sjuka av det, alltså psykiskt vad jag förstår. Läste sedan där någon beskrev att det är att leka "gud" typ, när man healar för att det kanske inte är meningen att just den personen som får healing ska bli bra om jag förstod rätt??? Jag blev väldigt rädd när jag läste om det då jag själv fått healing men jag blev ju bra från min magonda så det hjälpte ju mig, men ändå? Detta gällde reiki-healing verkade det som. Jag sökte på reikihealing och då kom detta upp bl a. Jag känner mig lätt osäker på detta nu när jag kom över denna info. Vad tror du? Mvh Anki

Hej Anki! Nu har jag aldrig läst det du berättar så jag vet inte vad det handlar om eller vem/vilka som skrivit det. Men överhuvudtaget när det gäller healing,oavsett metod eller sort så har jag försått att det är viktigt att personen som utövar healing har förmågan att tex vid egen ohälsa inte överföra sitt eget mående på personen som får healing. Alltså att den som healar har kunskapen och förmågan att skilja på vad som är "mitt och ditt" och inte överför sitt egna mående till "klienten". Att den som healar är nogrann med rening både innan och efter för att inte överföra från andra sådant den som healar tagit bort eller renat så det inte hamnar på ngn annan. Om den som healar själv inte mår bra fysiskt eller psyksikt gäller det att denne har så pass stor kunskap och självkännedom att denne kan bedömma när denne ska avstå från att heala för att inte ska lägga "skit" på ngn annan som ska healas. Dessutom ligger det på healarens ansvar attt kunna bedömma om en människa är redo eller mogen för att genom gå en sådan behandling då vissa människor kan få kraftiga reaktioner då chackran öppnas. Det gäller att väl informera hur man kan reagera och vilka effekter som kan bli om en person healas och chackran öppnas upp och stagnerade energiflöden vaknar till liv,speciellt om där finns samlad negativ energi eller förträngda minnen och känslor(av tex övergrepp eller liknande). Dessa kan väckas till liv och få "psykiska effekter". Men om den som healar är noggrann i sina förklaringar och följer upp klienten så är det en process isig som sker under kontroll där många känslor kan dyka upp. Att kalla det att ngn som helar "leker gud" kan jag tycka är att ta i,då det i grunden handlar om olika metoder att öppna upp stängda energivägar och blockeringar. Blockeringar i sig kan skapa sjukdommar. Så krasst sagt är det inga "mirakel som sker" mer än att en healare med sin egna riktade energi öppnar dessa blockeringar så att klientens energier kan flyta fritt och därmed må bättre. Sedan finns det ju olika metoder där man använder andra väsens energier som hjälp för att lösa upp dessa blockeringar och tillföra energi. Då gäller det att den som healar verkligen vet och har kunskap om vilka väsen denne använder sig av och därmed verkligen vet att energin är positiv. För den som ägnar sig åt healing gäller det framförallt att vara ärlig mot sig själv i frågan om varför man healar och vilken energi man vill sprida.Att denne gör det med hjärtat i kärlekens namn. Som den som mottar healing gäller det också att följa sin intuition och sitt hjärta.Känns det bra.Ja då är det ok.Känns det inte bra.Ja då går man därifrån. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *