Jag vill att dem slutar och är det verkligen dem jag menar?

Varje dag sen min gammel morfar dog har jag tjänt mig iaktagen fast jag vet att jag är ensam med någon.Det fortsatte och det blev värre när min pappa dog för då blev känslan liksom starkare.Jag har vant mig nu men undrar fortfarande? Snälla svara på min fråga för jag vill så gjärna ha svar.PS:Jag käner mig kall och iaktagen natt och dag.Jag tror jag har ett spöke på halsen.

Hej! Din fråga är besvarad den 29/9 under"varför känner man sig övervakad när en man känner är död". Det är inte din pappa eller din gammelmorfar som stör dig för de är på andra sidan. Dessutom förmedlar inte andar som varit/är på andra sidan obehag eller kyla.De iaktar en heller inte ständigt så man känner sig förföljd eller rädd och obekväm. Jag känner att du har energier omkring dig av någonting som inte vill visa sig för mig.Och när det inte vill visa sig utan försöker komma undan så vet jag av erfarenhet att det oftast handlar om andar eller väsen som är av mindre behagliga energier. Jag vet inte varför du fått detta på halsen men jag har en snabb lösning som brukar fungera. Ta med dig energierna och gå till en kyrka som finns på din ort. Du behöver bara gå in där och i tanken säja "Här överlämmnar jag denna ande/väsen till den Högste och de heliga änglarna att ta hand om denna i villkorslöskärlek". Sedan går du ut med vetskapen om att du lämnat av den i kyrkan. Den är inte ditt ansvar längre.Och eftersom du har den fria viljan att själv bestämma så kan du genom denna handling TYDLIGT visa att du inte vill ha detta omkring dig! Det kan låta helt galet tokigt men faktum är att det fungerar. Man "tippar helt enkelt av "det man själv inte vill bära/ha efter sig.Och kyrkor brukar vara bra ställen att göra detta på.Ta med dig en kompis du litar på.Du behöver inte säja till någon i kyrkan vad du ska göra där. Det är handlingen som är det vikigaste.Att du tydligt visar att "jag vägrar ha detta".Fundera på saken och testa!Det är mitt bästa råd för dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *