Jag vill… men vet inte hur

Hejsan! Jag har varit i kontakt med flera olika personer som säger att jag har "gåvan". I tonåren upplevde jag ofta saker som jag inte kunde förklara, men det händer inte längre. Jag tycker att det är otroligt intressant o spännande med det "oförklarliga", men nu till det stora….Hur ska jag gå till väga för att hitta det jag kanske är bra på? Med vänlig hälsning Jeanette

Hej Jeanette! Istället för att jag ska tala om för dig vad du borde göra eller vilken inrikting du borde ta så är mitt bästa råd att LÄSA. Sök information. Undersök och utforska via att läsa mycket inom många olika områden. Läs lite om tex aura,kristaller,healing,tarot,shamanism,magi,örter,om änglar,pendel osv osv osv.(bläddra igenom lite av allt) Vitsen med detta är att då kommer du förr eller senare upptäcka själv när din egna magkänsla säjer "ja" och din inre röst kommer tydligt ge gensvar så du verkligen KÄNNER att "detta är min grej". Det är viktigt att du litar på din egna känsla för att hitta rätt,inte att någon annan talar om för dig vad som är din "gåva". Du får fundera över vilka förutsättningar du själv upplever att du har. Kan du se,höra,känna tex närvaro av andar? Eller är det mera stenar,tarot och annat som lockar? Eller är du intresserad av naturväsen?totemdjur?Änglar?osv Utgå från DINA förutsättningar som du SJÄLV upplever att du har och börja där. Lite tips på intressanta webbsidor med böcker och annat: www.regnbagsforlaget.com www.vattumannen.se/ www.planet.se www.spadom.se/(lite mest på skoj för att utforska…) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *