Jag vill veta.

Jag har varit väldigt sjuk. Jag har skurit mej, jag har varit inlagd på psyk och jag har varit på akuten för självmordsförsök. Jag vill veta om det finns någon som vakar över mej, någon som bryr sej, någon som håller koll. Jag vill veta om jag verkligen är ensam. Jag vill veta om det finns någonting i min framtid, som gör allting värt att kämpa så förbannat för. Eller är det nån som försöker förstöra för mej? Det känns så ibland. Snälla, hjälp mej.

Hej Sandra! Jag vill börja med att säja att jag tycker du är modig, som rakt och enkelt utan krusiduller beskriver din siutation och hur du mår eftersom det finns väldigt många som går igenom liknande som dig. Nej du är inte ensam, även om du upplever att det är så. Det finns en speciell ängel vid din sida som heter Izmareil och som har i uppgift att bära ditt inre mörker och hjälpa dig orka överleva dag för dag. När jag länkar till dig upplever jag så mycket inre sorg,så mycket tomhet och du bär på ett "svart tomt hål i ditt hjärta" som äter upp dig innifrån,symboliskt talat. Du bär på så mycket känslor som stundvis omvandlas till likgilltighet. Ensamhet,uppgivenhet. Jag vill med detta bara visa att det går att se i din aura hur du mår. Jag ska berätta för dig,att ur medial synpunkt när jag ser på dig så är allt detta du bär på inte ditt. Vad jag menar är att det där stora frågetecknet inom dig, är något du bär med dig från ditt tidigare liv. Det som har hänt är att du i ditt förra liv inte klarade av att hantera din siutation och idetta liv håller nu samma sak på att upprepas. Förutom dina egna känslor så förstärks de dubbelt dubbelt upp av att du får bära ytterligare en börda!Kanske är det det som gör att det känns som om "någon" försöker jävlas med dig. Du måste förstå att mycket av dessa känslor du bär inom dig som du inte riktigt kan förklara,ens för dig själv, här och nu,idag är pålagt över dig, av dig. När du inser att du går och bär på ett STORT bagage av sorg från ditt förra liv kan du ta och kasta den där skitbagaget! i sjön och bara få känna de känslor som tillhör dig idag,här och nu, och det som är du idag. Det är viktigt att du på något sätt kommer underför med hur du ska kunna komma förbi allt detta istället för att fammla i ovisshet och mörker och sorgna tankar, därför att din uppgift i framtiden ligger just i att hjälpa andra ungdommar som genomgår det du genomgår idag. Du kommer kunna bli en förebild för många genom att du tar dig förbi ditt eget sorgsna mörker,kanske utbildar dig inom ungdoms/barnpsykologi eller på ngt sätt kommer in på detta yrkesområde.(typ arbeta på ungomshem) Du kommer vara den där förebilden för andra som mår SKIT där du kan se dem i ögonen och säja-jag vet hur du känner det för jag har gått igenom samma sak,och du kommer vara trovärdig. Du kommer inte kunna hjälpa alla men många kommer att lyckas tack vare din hjälp. Jag hoppas du tar till dig det jag skriver och kan se dina möjligheter i framtiden. Det kommer bli en lång jobbig resa för dig men du kommer klara det bara du bestämmer dig för det. Du kan även be denna ängel som finns vid din sida att hjälpa dig genom att bära alla dina sorgsna mörka tankar och känslor,just de där tankarna som får dig att vilja skada dig själv. Om det så behövs -SKRIK -att han ska hjälpa dig att ha orken,modet och kraften att ta dig vidare och ge dig mod att våga se en möjlighet i framtiden.För det finns! Bördan du bär på är inte din.Släpp den! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *