Kalla kårar på natten -vad beror det på?

Hej. Jag bor i en lägenhet sedan några år tillbaka. Det är ett hus på 5 våningar. Det började med att jag såg sk. skuggor vid min ytterdörr de gick förbi snabbt (i min ögonvrå) men jag ignonera detta och efter ett par veckor hörde jag hur någon kom in i lägenheten, man hörde hur dörren small igen och fotsteg, detta hörde jag varje gång jag stod i köket… men ingen där. Detta höll på länge länge till och från på dagar som kvällar. En dag var jag inte ensam hemma utan vi står i köket min mamma syster och jag helt plötsligt slogs dörren igen och jag ropade hallå men ingen där, jag frågade om de hade hört och de hörde.. alla gångerna har dörren varit låst så ingen har kunnat komma in.. Kökslampan har gungat ibland och aktiviteten återkommer då jag storstädar. Har haft en hund hemma hos mig som kom till mig när jag satte i köket, hon satte sig tätt intill mitt ben och morrade dovt in i en vägg men jag såg inget.. Sedan började jag vakna på nätterna av kalla isande kårar i hela kroppen. Jag vakande av att en man stod vid min sängkant och bara råglodde på mig det har även varit ett barn. Jag blundar och önskar dem bort men det har hänt ett få gånger att figuren står kvar… En gång stängdes fläkten av och på men det har bara hänt en gång i sovrummet.. Om jag nu ska få sova ifred måste jag sova med stängd dörr men så fort jag sover med öppen dörr vaknar jag på natten av att någon står och råglor på mig antligen från hallen eller vid min sängkant… Min son säger att tavlorna gungar (men jag har fått han tro att man ser så i mörkret). Jag är inte super rädd förutom när de står och råglor vid sängen. Jag vaknar av ett ryck och hela jag är iskall, händer även att jag ligger i soffan och det blir kallt.. En kväll hörde jag att någon lyfte upp skorna på skostället och att grus ramla ner, jag kollade efter (var livrädd) men skorna stod där de stod innan.. Är det jag som tror att någon hälsar på mig eller ÄR det några här.. Hallen känns som det är någon genomgång för något.. SNälla snälla hjälp mig håller jag på att bli tokig eller händer sakerna verkligen??? Anette

Hej Anette! Detta är vad jag får sagt: Någon i huset,har ägnat sig åt ocult verksamhet typ anden i glaset,oujjaboard och annan rituell magi för att framkalla andar och andra väsen. Denne person har inte varit noga med varken skydd,eller stänga portalen som skapats eller kunnat ta tag i konsekvenserna. Detta har lett till att dessa framkallade väsen och andar sprider sig i hela huset då denne person som dragit fram dem inte vet hur han ska "kontrollera dem". Notera det du själv beskriver att du noterade energier vid ytterdörren. Du märkte detta men ignorerade det. Där borde du reagerat omgående med att sätta en tydlig gräns och markera att "ni kommer inte hit in!". Men samtidigt förstår jag dig,det är inte lätt att veta hur man ska reagera eller vad man ska göra om man dessutom är osäker på om man inbillar sig eller inte. Mitt råd till ALLA som läser detta är, att man direkt när man lägger märke till någon aktivitet tex just vid ytterdörren(eller överhuvudtaget all oinbjuden aktivitet) bör man reagera och vidta åtgärder innan det tar "stora klivet in" och ställer till oreda som tillslut kan upplevas okontrollerbart!. I ditt fall hade du tex kunnat markera genom att "befästa dörren med ett korstecken" och säja: "Jag ber ett Rätmätigt Heligt Ljusväsen vaka vid min dörr och INTE släppa in NÅGON av dessa energier som inte tillhör mig.Befäst alla mina väggar från golv till tak,från hörn till hörn,från dörr till dörr,från fönster till fönster med en OGENOMTRÄNGLIG mur av den Heliga Andens Vita Ljus.Skydda mig och min familj.Det är min Önskan här och nu.Må så ske." Genom dessa ord hade du sluppit få in dessa andar och väsen som inte tillhör dig utan kommer av någon annans "klantighet och oförsiktighet". Det som nu istället skedde, när inga gränser sattes för dem är att dessa istället under dagar och veckor "smugit sig in" och tror det är fritt fram att vara i din lägenhet och störa dig,din familj och dina djur. Det finns en lösning! Jag har bett om hjälp till ditt förfogande.Bara du utför handlingen själv eller med någon nära vän du känner dig trygg med(dock bör ditt barn ej närvara). Te en bibel,ett kors eller någon annan symbol som för DIG symboliserar tro,mod och styrka och håll den i din hand. Be sedan följande: "Jag ber Den Högste Rätmätige Skaparguden sända Den kraftfulla Heliga Ärkeängeln Michael tillsammans med så många Rätmätiga Heliga Änglar och Väsen som behövs för att omhänderta ALLA de energier,andar och väsen som gått över min fria vilja och är i mitt hem . Omslut dem alla i Villkorslös Kärlek och flytta dem ut ur mitt hem!Rena hela mitt hem med den Heliga Andens Vita Ljus så alla negativa energier upplöses!.Det är min önskan.Må så ske!" Sedan kan tända salvia och vädra ut allt.(Detta bör du göra tre gånger under tre dagar). Sist men viktigast är att du sedan BEFÄSTER din ytterdörr och hela din lägenhet som jag beskrev ovan i inledningen. Genom denna handling kan du bli av med dessa! Det gäller att ha is i magen då fenomenen för stunden kan öka(när de blir utdrivna av änglar)men det gäller att inte bli rädd utan lita på att du får det skydd du behöver. Det gäller att finna sin "inre heliga ilska" och samla mod och våga tro på tankens kraft och att det finns hjälp att få,bara du ber om den! Det kan vara värt ett försök! Men om detta känns alldeles hopplöst tokigt,galet eller helt omöjligt att genomföra själv, tycker jag absolut att du ska be ett medium komma hem till dig och få dessa ut ur ditt hem! www.oppnaspiritualister.se/(under länken "våra medium" hittar du kanske ett medium som finns nära där du bor) Det är inte på något sätt min mening att skrämma upp dig eller något sådant men jag tycker att det är synd att du ska bli drabbad pga någon annans okunnighet.Och du behöver inte ha dessa omkring dig.! Dessa är en samling av ett antal förvirrade andar som blivit framdragna och som är påverkade av "smutsiga energier" från andra väsen,då dessa inte kommer från andra sidan, och det är detta du känner av i form av extrem kyla. Du får gärna höra av dig och berätta hur det går och vad du bestämmer dig för att göra eller inte göra.Hör av dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.