Kallt och varmt

Hej! Jag bor med min familj i ett hus i skåne, som byggdes år 1998 av min pappa & morfar. Jag föddes år 1999 så jag har aldrig bott någon annanstans. Ibland när jag är på mitt rum så känner jag något kallt, sedan något varmt och det håller på så hela tiden, samtidigt som det känns som om någon tittar på mig. Detta stör min sömn något hemskt men när jag berättar för mina föräldrar tror dem att jag bara inbillar mig. Jag har faktiskt en aning om vem det kan vara, jag har en syster jag aldrig träffat, hon dog år 1994 tror jag att det var och hon dog i detta huset. Men inte i mitt rum, utan i min storasysters rum, därför tycker jag det är konstigt. Dessutom tycker jag att det verkar konstigt om hon spökar, hon borde vara i himlen, det känns inte som om det är hon! Jag har inga fler nära som har dött förutom min farmor & farfar. Tacksam för svar!

Hej! Det jag kan få fram är att det är din syster men hon spökar inte för dig! Hon vill bara se att allt är okej med dig! Hon har gått över och hon har det bra. Kyla kan visa på att det har något med marken att göra men vad kan jag inte se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *