Kan alla lära sig tarot?

Hej! Jag har en tarotkortlek hemma som jag har använt endst med mig själv. Jag undrar ifall man är född till att kunna spå el ifall det är något man kan utvecka. Isf hur? och om man är född med de, e jag de?

Hej Frida! Vad gäller tarotkortlekar så är det bara sk "verktyg" som man använder sig av, för att genom den få färdiga symboler och bilder som andevärlden försöker förmedla genom korten. Jag tror alla kan lära sig använda tarotkort, men har man en medial öppenhet är det naturligtvis lättare och då brukar man tillslut upptäcka att man "inte behöver" korten för att känna eller se saker utan man får symbolbilderna direkt i huvudet/tankarna. Det kan vara ett bra sätt att träna och se hur öppen man är. Var bara nogrann med att sätta en gräns för vem som får komma med information till dig via taroten. Du kan tex be att det endast är dina guider som får "tala" eller vara de som påverkar korten, och ger svar genom dem. Vi glömmer lätt att korten i sig inte är "magiska och tänker själva" utan det finns alltid NÅGON från andevärlden som "styr" även utgången av tarotens svar. Jag kan uppfatta att du har alla förutsättningar för att lära dig tarot och förstå budskapen du får via korten!. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *