Kan andar vara farliga?

Hej! Jag vet inte om det bara är för att jag är ung (snart 14 år) men jag känner verkligen att det är något i min familjs hus. När jag besöker vänner tillexempel, det är en helt annan stämning där. Jag känner att jag inte är ensam i mitt hus. Övervåningen är värst, det är verkligen något där uppe. Det kan låta mystiksa saker och man känner sig alltid iaktagen. Även mina djur kan liksom stirra på något i tomma intet. Min lillasyster sov dåligt för någon natt sedan. Hon pekade överallt och skrek "vad är det, vad är det?!". Mina föräldrar nekar allt fullständigt, så klart. Men jag har aldrig blivigt störd av detta. Jag har lärt mig finna lugn i känslan av iaktagelse, jag är inte rädd för det. Jo en sak, en sak är jag småskärrad över. Kan andar faktiskt skada en? Vara farliga? Jag tänker lite typ panamoral activity-style här. Liksom att det inte är en såkallad ande som vistas i vårt hus, utan istället en farlig demon eller liknande. Jag kan erkänna också att jag och en vän testat anden i glaset i vårt hus. Det funkade inte, men.. Plötsligt känner jag en våg av negativ känsla, genast vill jag sluta och börjar tala i glaset och just innan jag ska säga hejdå hör vi det mest oförklariga ljudet någonsin i mitt rums hörn. Fumligt säger jag hejdå till anden. Jag är rädd att anden blev irriterad eller så, och ångrar allt riktigt mycket. Aldrig mer, aldrig mer… Men nu till min stora fråga(or): Behöver jag vara rädd för "det" som är i vårat hus? Kan det skada oss, på något sätt? Kan det vara irriterat över jag och mina vänners lekar? Måste jag (isåfall på egen hand) ta upp något i medium? Hoppas att detta inte tas oseriöst. Börjar nästan bli rädd..

Hej! Jag avskyr anden i glaset då det släpps in negativa energier. Du bör rena dig själv och ditt hus innan jag går vidare inte för att det är poltergeists och demoner utan för att få bort den negativa energi du känner. Vet du inte hur du ska göra skicka mess till mig så skickar jag hjäålp0 OM du lovar att inte göra anden mer! Ser inte detta som oseriöst men lite dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *