Kan du se hur min far dog?

Hejsan, min far dog när jag var liten. Tänker på honom från och till och hoppas innerligt att han fått det bra o inte lidigt. Har aldrig fått veta vad han egentligen dog av, vet bara att han dog på sjukhuset. Har ingen "nära" som kan tala om det för mig heller. Undrar därför om detta är något du kan få fram? Får gärna berätta allt du "ser" om honom. Väldigt tacksam för svar!

Hej Susanne! Jag har noterat din nya fråga om denna fråga, men väljer att länka från denna fråga. Jag har under en ,två veckor haft en lapp som ligger på mitt bord vid datorn där jag skrivit ner det som kom till mig efter ett besök från en äldre man under en natt då jag försökte sova. Nu när din fråga kom på nytt blåste lappen ner på tangentbordet framför mig(utan öppna fönster eller liknande) och då förstår jag att denna lapp måste gälla din far. Ibland när jag länkar och ställer frågor, speciellt om avlidna som är på andra sidan, så får jag inte alltid svar på en gång,det kan dröja dagar,veckor och sedan kan jag få besök av den avliden eller någon guide som vill framföra ett budskap. Då får jag försöka "orka lyssna" även om det är kl 3 mitt i natten och iallfall försöka skriva ner kort på en lapp. Jag fick av denne man sagt som var en budbärare från andra sidan åt din far då din far är under "utbildning" därför att han förbereder sig att bli guide. Din far har ännu inte bestämt sig om han ska återfödas eller bli guide och samtal om detta pågår på andra sidan. Han har tidigare sedan du var liten följt dig mellan varven för att se hur du utvecklats och han "är stolt över den du är och har blivit pga din starka vilja för det som är rättvist". Jag har fått sagt att han inte dog av det han var inlagd för utan att det uppstod komplikationer som inte kunde hidras. Ett större kärl brast som ledde till permaneta skador som kroppen inte klarade av att reparera, och inte heller sjukvården. Det verkar ha varit i hjärnan.Det är just detta som står skrivet på lappen. Det finns en möjlighet enlig min guide, och det är att det kanske kan finnas kvar information i arkiven på det sjukhuset han avled hurvida han avled som du som anhörig har rätt att läsa. Det ska finnas information att få i gamla journaler. Även om det kommer vara både krångligt eller besvärligt att få fram eller snarare få någon att orka gräva fram.Men det ska finnas. Det är svårt att få vidare budskap och infromation av din far just nu därför att han själv inte kan närvara eller framträda pga att han har olika val han måste göra och är "upptagen". Men jag får sagt att han följer dig genom livet och att "du är högst verklig för honom". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *