Kan du tala om vem som är mina guider ?

Hejsan EeWee! Jag undrar om du kan säga mej vem mina guider /guid är , och dess namn? … Jag känner som om jag kommit in i en annan "fas" i livet,och känner inte igen mej själv som för ett (tag )sedan ! Just "nu" dök ett namn upp "Zackarias" När jag skulle sätta fingret på tangenten så dök det upp bara !!Är det guidbyte på gång eller får jag ytterligare en till??? Håller den på att "Tona"in sej på mej tro? Jag vet att jag ej är övergiven,även om det känns så alltför ofta! Nu får jag dåligt samvete gentemot min älskade dotter, och mina nära och kära i andevärlden, för de skulle aldrig lämna mej, det vet jag till 1000%!!!! Jag har tappat sugen på livet och nu behöver jag verkligen hjälp att komma igen !! Jag ber att vår Käre Gode Gud och Skapare ska sätta in en rejäl "insattsstyrka" så jag kan komma igen! Jag har gått igenom mycket ,och vill inte ha tillbaka en sekund av de tråkiga stunderna, och besvikelser som dragit ner mej till det detta tillstånd! Men jag har mitt hopp att den Allsmäktiges kärlek till sina jordebarn "varav jag är ett" att jag hittar pusselbitarna i mitt liv så jag kan bli hel igen! Nu rör jag ihop kreti och pleti, men får jag svar på något av detta så är jag innerligt tacksam!!

Hej Lisbeth! Du har alldeles rätt i att du befinner dig i en ny fas i livet. Förändringar gör ont,både i kropp,själ och ande speciellt när det är mer djuplodade förändringar som även kommer påverka dig både andligt,mentalt och psykiskt för att sedan få allt att smälta ihop till att bli "ett nytt jag". Din tankevärld kommer at genomgå en förändring. Du har även rätt i att de kära anhöriga andar har backat ett par steg bakåt och likaså de guider du är van vid för att ge plats åt denna nya kraftfulla guide som ska hjälpa dig "slå ut som en blomma". Denne är påväg att träda in i din aura för att fylla dig med nya insikter och nya kunskaper och få ditt "gamla och nya att jämka samman". Namnet jag får är "Zecharja" och betyder "Gud har kommit ihåg".Du är inte glömd Lisbeth! Namnet är ett mansnamn med hebreiskt ursprung. Denne guide är en kraftfull guide med profetiskt ursprung som ska hjälpa dig att finna ditt nya jag och som även känner ditt "gamla jag" och har stor kunskap om din Gud och din "gamla tro". Jag känner stor respekt för denna guide och dennes visom.Han bär en enkel klädnad som nästan ser ut som tygsopsäck med vitt skägg och vitt långt hår.Han bär även en enkel träkäpp.Han är mer än en guide. Han säjer: "att jag inte ska bli bedragen av hans enkla utseende för en profets kunskap sitter inte i klädnaden utan i enkelheten i det stora och i det lilla och i kunskpen att veta vad som är sin vikt i guld värt eller inte". Har sökt fram länkar: http://sv.wikipedia.org/wiki/Sakarias http://sv.wikipedia.org/wiki/Zakariya_%28islamisk_profet%29 (här finns mer konkret historisk information om namnet som jag slog upp med tanke på den information jag fick.) Din bön är hörd och du kommer få hjälp.Denna man kommer hjälpa dig att hjälpa dig själv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *