Kan du tyda drömmen?

För några dagar sedan hade jag en märklig dröm om en kollega. Vi stod uppe på en scen och han skulle få något pris. Jag ställde mig bakom och kramade om honom och började helt plötsligt lukta på hans hals. Sen efteråt kom han fram och vi började kyssas. Sen vaknade jag. Det läskiga med drömmen är att jag kunde känna vad parfymen luktade (fastän att jag aldrig kännt det i verkligheten), den kändes bara så verklig. Nu undrar jag ifall du kanske kan tyda den och se vad mitt undermedvetna försöker säga mig. jag förstår om du inte vill besvara denna typ av frågor, men du kan förhoppnignsvis hjälpa mig.

Hej! Nej jag kan faktiskt inte tyda denna "dröm" som vad jag får sagt inte enbart var en dröm utan en medveten astralresa till denna person som blandades ihop med fantasier,önskningar och dina egna drömmar. Vid astralresor(blandat med drömm)kan lukter "fastna" i näsan och man kan uppleva att man känner dem även när man vaknar "som om man varit där och mött personen på riktigt". Du bor nog istället ta dig en funderare vad du inom dig har för tankar och föreställnigar,önskningar kring denna person eftersom denna dröm i grunden handlar om känslor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *