Kan en beskyddare hjälpa andra i ens närhet?

Hej igen. Vill tacka så mycket för ditt tidigare svar. Börjar förstå lite mera exakt vad han är för nåt och vad han betyder för mig, och det är till stor del din förtjänst. Så tack. Nu till min fråga. Jag har sedan ett tag tillbaka varit väldigt kär i en person. Redan från första början när vi träffades så märkte jag att han också hade en "skugga" (jag använder beteckningen skugga för allting som följer med människor, och förföljer dem som ens egen skugga) bredvid sig. Men denna skugga var inte som min skuggpojke, utan mera mörk. Jag kan rent ut sagt säga att den här skuggan skrämde mig rejält och många var de gånger då jag undrade vad jag hade gett mig in i. Han jag gillar är underbar när skuggan inte är i närheten, och det är de tillfällerna jag gillar. Vartfall, jag satt och bad varje dag i flera månader om hjälp att bli av med det som förmörkar hans sinne. Först så verkade ingenting alls hända, men så en kväll så blev både han och jag dragna till en plats där han har många bra minnen ifrån. Man kunde riktigt känna hur allt var så underbart och bra. Vi båda två betedde oss som barn igen, fri från de hårda minnen vi båda annars tyngs med. Jag har aldrig sett han se så lycklig ut någonsin. När vi var där så kunde jag också känna skuggpojkens närvaro, och det fick mig att fundera om han inte hjälpte till med detta underbara tillfälle. Kan det inte vara så? Jag kände också av nånting mer där, flera olika sorters….ja, jag vet inte vad jag ska kalla det för jag har aldrig känt något liknade innan. Nånting bra var det vartfall. Hoppas jag inte ställer för många frågor. Du får ha det så bra på din mediala semester också. MVH Daliana

Hej Daliana! Som svar på din fråga i rubriken. Ja man kan be ens beskyddare eller guider hjälpa andra eller be dem finna hjälp som kan hjälpa andra. I det du beskriver så hade han "ett finger med i spelet" och tillkallade hjälp från mindre väsen i ljusriket som hör till naturen och kan "bära bort bekymmer,sorg och tårar". Det är svaret jag får. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *