Kan en levande prata i min dröm?

Drömde vanligt men i drömmen kom en bekant in och avbröt drömmen i drömmen liksom. Såg bara hans ansikte. Han sa att han skulle leva året ut i alla fall. Sedan drömnde jag vidare som en vanlig dröm utan honom i. De kändes så verkligt. Som han väckte mig liksom. Såg honom så tydligt. Han är frisk, vi är inte släkt, men han bor med en släkting. Var de en dröm eller kan levande människor varna för att de ska dö? Vill inte veta när människor ska dö. Om han nu känner på sig att han är sjuk, varför sa han detta till just mig. Hoppas de bara var en dum dröm men den kändes otroligt verklig och har stört mig länge nu att undra om han ska dö.

Hej Ullis! Ja,levande människor kan via astralresor,oftast i sömnen eller när man sover(andra mer tränade kan göra detta under meditation)uppsöka andra för att informera,varna eller bara hälsa på, men då gäller det att den som personen besöker är mottaglig och framförallt minns händelsen/besöket från drömmen. Jag får däremot inte förklarat varför han besökte dig eller kom med bud om att han tror han ska dö. Kankse finns det i detta något annat du ska fundera på tex din motaglighet för närvaro och om du har någon förmåga du försöker förtränga pga rädsla. Då du är nyfiken på det övernaturliga men bär på en rädlsa.Varför? Vari grundar sig denna rädlsa? I samband med en annan fråga jag sett dig ställa men inte hittar, så uppfattar jag att det är detta din guide vill att jag ska uppmärksamma dig på dvs att du ska fundera på ovan nämnda fråga,grundligt,innerligt och ordentligt! Vad är du rädd för? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *