Kan hundar se spöken?

Tack för svaret på min förra fråga, nu förstår jag lite mera 🙂 Men nu har jag en till fråga, vet inte om de här är rätt ställe att fråga den på men. Jag har hört att Hundar ser spöken och jag undrar då om är de sant? kan hundar se spöken?

Hej! Jag kan inte annat än svara JA på den frågan eftersom jag fått erfara det själv vid flera tillfällen. Jag hade för ett par år sedan en schäferhane som vid flera tillfällen från att sova lungt plötsligt började morra rakt ut i luften och resa ragg samt visa tänderna åt "tomma intet". Vid ett tillfälle jag minns väl(för jag blev själv rädd) var min son som då var 4år påväg till en del av vardagsrummet och schäfern springer snabbt fram och blockerar vägen för honom och drar honom med tänderna i ärmen och morrade. Någon minut senare matrealiserade sig en andeman just där han blockerat vägen, för att försvinna. Sedan satt han/schäfern där i flera timmar och morrade. Detta hände vid flera tillfällen. Vid mera otrevliga negativa energier tappade han dock all sin attityd och gömde huvudet under soffan(man såg dock hela kroppen)och trodde han var gömd,samtidigt som han gnällde och visade rädsla flera dagar efteråt genom att bla kissa ner sig. Jag har sett själv även andra hundar reagera på liknande sätt. Så visst kan djur och även hundar känna av närvaron av andar och andra väsen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *