Kan jag nå katten?

Vår katt har försvunnit och jag vet varken om den lever eller är på andra sidan skulle vilja kunna få lite guidning i hur jag ska kunna få veta om det är lönt att leta längre. Saknaden är så stor så jag har svårt att fokusera och skicka mediala bilder till honom.

Hej! Detta är inte mitt område att spåra djur,egentligen.Men jag hade nu "turen" att ha ett hjälpsamt naturväsen att hjälpa mig. Jag kan inte finna din katt på andra sidan eller någonstans där den borde vara om den hade varit död. Jag frågade "min vän" och får tillsvar att katten blivit omhändertagen av ett par.En man och en kvinna i 50-65års åldern. Den var hungrig och trött,fick mat och stannade sjävmant hos dem, då den gått långt och länge.. Du bör sätta ut en annons i tidningen som täcker ditt landskap då den verkar finnas på avstånd från dig men inte utanför ditt län. Sätt även ut en annorns med bild på en stormarknad där många går och handlar. Jag kan inte se om du kommer få tillbaka din katt men detta kan defenitivt vara värt ett försök!(Detta kanske du inte vill höra, men den verkar se detta par som sina nya ägare) Lycka till!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *