Kan jag se spöken?

Hej! Jag heter Maija och har en fråga. Jag har börjat se vita konturer och om jag tittar längre på samma ställe blir det tydligare men jag får ont i ögonen. Kan jag se spöken eller något annat. Snälla ge mig svar. När jag berättar om det för någon tror de mig inte. Här om dagen så jag ett tecken som såg ut såhär: e U D Vad betyder det?? Snälla ge mig svar jag behöver hjälp.

Hej Maija! Som jag skrev i en annan fråga ,så är du öppen och kan utveckla den sidan på olika sätt.Det kan vara så att du kan utveckla ditt seende eftersom du verkar ställa om dina ögon till ett slags medialt seende för att kunna se konurer av andar och liknande direkt i den fysiska verkligheten. Men vad detta sk "tecken" skulle betyda eller stå för det kan jag inte svara på då det inte säjer mig någonting.Tyvärr. Det är många människor som inte tror på detta att kunna se andar utan tycker att de som kan det antingen är inbillningsjuka eller psykiskt sjuka.Så är det bara och det kommer nog alltid vara så att vissa tycker si och andra så och det får man både respektera och acceptera, att vi alla tycker och tror,tänker olika. Det bästa är att prata med vänner man vet att man kan lita på som inte gör sig lustig över det man berättar att man upplevt och att man lär sig "vara tyst" till de andra, ifall man inte orkar argumentera. Viktigast är att lita på sin egna magkänsla. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *