kan man bestämma innan?

Hej spökwebben 🙂 Jag undrar, när man har dött och vill återfödas, får man bestämma sitt liv själv då? Jag menar man får ju tydligen välja föräldrar. men kan man välja utseende, vad som ska hända i ens liv os.v? Och om man kan det, kan det ändras?

Hej själv! Detta är ett ämne som kan diskuteras i det oändliga och svaren är lika oändliga. Vad gäller denna fråga så har jag min uppfattning. Om man vill åkerfödas skriver man sitt kommande liv i en bok som alltid kommer att finnas i biblioteket i "himlen". Här väljer du föräldrar, syskon, utseende, framtid, bekymmer, händelser, allt i minsta detalj och deja vu är sk vägskyltar som visar att vi går på den väg vi en gång valt. Vad gäller frågan om kan kan ändra det som är skrivet är jag lite velig men visst ska man väl kunna ändra något om det gäller ens egen person men jag tror inte man kan ändra vissa händelser som är sammanflätade med andras öden. Med detta menar jag tex olyckor av olika slag. Som du märker så är detta ett ämne som kan diskuteras i det oändliga och lika många svar men vad tror du själv på? Hoppas jag hjälpte dig lite annars får du höra av dig igen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *