Kan ni läsa av min aura?

Hej Jag undrar om ni kan läsa av aura på håll, kan ni se/känna av min isåfall?

Hej JessicaF! Kan och kan,ja om jag länkar,kopplar och anstränger mig.(tid och rum spelar ingen större roll)men då jag inte förstår till vilken nytta det skulle vara att göra det så tänker jag inte göra det. Däremot om du behöver hjälp på något sätt kan jag använda mig av att "på distans läsa av auran" då det är en del av mitt sätt för att kunna arbeta "på avstånd". Genom din aura kan jag få information som kan vara till hjälp,för att hjälpa dig. Andra alternativ för att få hjälp vid en frågeställning är att direkt "koppla på andevärlden" sina guider,andras guider osv. Den informationen/kommunicationen är nödvändig då en persons aura är för färgad av känslor och kanske inte ser/upplever en siutvation klart. För att jag ska få en objektiv syn av saken frågar jag andevärlden direkt utan påverkan av en persons aura. Att göra en sk aura analys av en person är inte mitt område.Men jag vet att det finns sådana som kan göra aura analyser om det är det du är ute efter. Du får gärna återkomma om jag missuppfattat din undran. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.