Kan spöken förflytta sig??

Hej! Jag har en liten fråga om spöken… vi har haft två här på gården som jag hört,en som var ett gurglande, grymtande läte vid en bäck, jag pendlade att han dog för ca 100 år sedan. Den andra gick med tunga släpande steg och sa på mycket gammal svenska -Hjälp mig jag har blivit huggen av ett svärd.. han upprepade detta flera ggr. pendlade att han dog för ca 1000år sedan. Försökta få dom att följa ljuset upp till universums hjärta, himmlen,gud. Glömde detta flera år, fick sen höra av en granne att en man dött i våran bäck för 100 år sedan.. en öppen andligt medveten kille sa till mig vid platsen där jag hört 1000åringen att jag har ett meddelande från en tusenåring… han har fårr den hjälp han behövde och vill tacka dig! Nu har en pendlande dam fått fram att i ett stall i Stenungsund där en vän ska bygga en lägenhet finns det ett spöke som jag ska hjälpa över till andra sidan.. När jag satt vid datorn och funderade på det fick jag en stark kontakt med något… en man som berättade om sig, jag frågade varför han var kvar o massa andra frågor, vi "pratade" ca 20 min. Det var stark sorg, smärta, ångest kring honom, men inte på något sätt otäckt. Till frågan: Är detta möjligt att han förflyttade sig från stallet i Stenungsund till mig i Borås? Ca 11 mil.Han själv ska inte ha dött i stallet utan söker själen efter sin döde son där, men sonen har gått vidare. Tack för att man kan ställa luriga frågor till er!! Kram Camilla :-))

Hejsan! Intressant berättelse du gav. Ja, visst är det möjligt för vissa spöken att förflytta sig. Det finns många exempel då detta har skett. I tv4+ "Det okända" berättade nyligen Terry Evans (mediumet) att spöken ofta följer med honom hem. Anledningen är att de kan få kontakt med honom. Jag tror att samma sak gäller för dig i detta fall. Ta vara på din gåva, för det är verkligen just en gåva!<br>/ Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *