Kan två ha samma skyddsängel?

Hej. Jag har en fråga om skyddsänglar. Kan två personer ha samma skyddsängel? och kan du se vem som är min skyddsängel? Jag vet att jag har 8 stycken, men jag vet bara att en av dom är min farmor, och att en annan är min låssasmormor och att en är Dave Lepard, som sjöng i Crash Diet. Men jag vet en annan person som har Dave som skyddsängel, och hon kan se honom. Jag har aldrig hört talas om honom eller haft någon realtion med honom sedan jag träffade henne (Michelle). Det enda han säger om mig att jag var i Uppsala Sjukhus då jag såg honom (då han levde)när jag träffade på min bror. Så mina frågor är; Kan två personer ha samma skyddsängel och kan du se vilka andra fem som är mina skyddsänglar? Mvh Linnea

Hej Linnea! Jag vet inte om du sett i frågespaltens inledning att jag inte besvarar frågor om personliga skydddsänglar/guider/tidigare liv då det tar alldeles för mycket tid och energi. Och i ditt fall blir jag bara fullständigt totalförvirrad!!! Först måste jag förklara att avlidna släktingar är oftast vad vi kallar "skyddsänglar" – men när en männniska dör förs de till andra sidan och fortsätter sina uppgifter där. De brukar inte stanna kvar bland oss levande mer än korta stunder eller göra kortare besök. Guider är sådana man har med sig sedan man föds och är en ande som valts ut redan innan man föds för att hjälpa en med råd/vägledning i livet. Det jag kan känna med dig är att du har mycket aktivitet och energier av andar runt dig men jag blir väldigt fundersam när de säjer sig vara dina "skyddsänglar". Jag får den känslan att alla INTE är de som de utger sig för att vara. Är du säker på att du inte använt dig av tex anden i glaset och dragit på dig andar/energier som inte hör till dig? Och dessutom är det högst ovanligt att ha samma guide. Man kan "låna ut" sin guide kortare perioder för att hjälpa ngn annan.Men en guide är personlig och har guiden i uppgift att ta han om flera brukar man inte känna dem eller ens befinna sig i samma land/tidsepok. Med sk "skyddsänglar" eller avlidna släktingar och vänner är det annorlunda de kan ju besöka vem som helst och vilja besöka fler. Och den anden som utger sig för att vara "Dave Leppard" kan jag fundera över om han verkligen är den han utger sig för att vara.Antingen är det en ande som säjer sig vara han eller så har han inte varit till andra sidan och vänt. Jag får bara obehagliga vibbar. Jag tycker du ska ifrågasätta honom och fråga vem han EGENTLIGEN är och fråga om han verkligen varit och vänt. Det är vad jag kan säja. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.