Känner min 5 månaders bebis som mej!!

Hej! Jag är lite medial och andlig och jag undrar om min dotter har "ärvt" detta av mig! Jag kan själv tycka att det kan vara jobbigt att "känna" saker när man kommer till olika platser. Som häromdagen gick jag in i en affär däe halva affären är nytillbyggd och den andra halva är nog en bra bit över 100 år, när jag kom till den "gamla" delen av affären så kände jag direkt att det var ngt…jag kan få som en tryckande känsla i huvudet, eller att det är som att "gå in i en vägg av tjock luft" mm. Jag kan tycka att detta kan vara lite obehagligt ibland. Därför undrar jag om min 5 månaders bebis blir lika påverkad som mig och om hon mår dåligt av det! Bor i ett hus som var "hemsökt" när vi flyttade hit men det är ordnat nu, jag har inte trivts att bo här sen vi flyttade hit och vi längtar efter ngt eget då vi hyr detta hus, vi känner att det är dags att vi flyttar på oss nu, för vår dotters skull oxå, kan ni se om detta kommer att ske inom kort?? Tack så mycket!!!

Hej! Att vara medial har både sina nackdelar och fördelar! Då du känner dig tung i huvudet beror detta på att någon "knackar" på men du kan eller vill inte uppfatta vad personen vill. Din dotter är säkert medial då barn är öppna från tidig ålder. Ni kommer att flytta och ni kommer att hitta "ert" hus bara ni har lite tålamod! Allt kommer att ordna sig och lita på din magkänsla!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *